Menu

0

€0,00

  • Home
  • About Robyn Racing

Over Robyn Racing

robyn racing over ons

Wat 30 jaar geleden ooit begon als een schuchtere poging om een eerste knie te zetten op circuit, ontaarde al zeer snel in ‘the need-for-speed microbe’. Omdat budgetvriendelijk circuitrijden een noodzaak was, werden er al snel zelf remblokken gewisseld, olie vervangen, en al eens een carburator gereinigd. Voor we het wisten lag de hele circuitmotor in onderdelen op de garagevloer en keukentafel.

Na een aantal wereldbefaamde circuits te verkennen, enkele PK-bommen te berijden en ettelijke kneesliders versleten te hebben op circuits stak gaandeweg de 2-takt microbe die we kenden vanuit de jeugd meer en meer de kop op.

De 2-takt circuitervaring kende zijn oorsprong op het circuit van Zandvoort met een op te lappen Yamaha TZR 125 als doopmachientje. Ondertussen enkele jaren later met veel circuit- en sleutelervaring in de vingers, dit in combinatie met vele 2-taktjes zien passeren in onze garage konden we gerust zeggen dat we de grens overschreden hadden om dit geheel te aanzien als een uit de hand gelopen hobby.

Doordat we aan de lijve ondervonden hoe moeilijk het was om de geschikte onderdelen bij elkaar te krijgen, groeide het idee om zelf iets op poten te zetten. Wij hopen dat zowel de die-hard circuitrijder als de tourer alles wat zijn hart begeert kan terugvinden op onze shop.

robyn racing over ons
X